Rozmanité štýly našich rodinných domov: moderný, tradičný, škandinávsky alebo podľa vašich predstáv

Ponúkame výstavbu montovaných domov až po fázu na kľúč. Obklady, dlažby a sanitárne vybavenie nie sú zahrnuté v cene, ale zákazník si ich vyberá sám. Dôvodom je široký výber týchto materiálov a preferujeme, aby si ich zákazník vybral sám podľa svojho vkusu. Naše projekty je možné upraviť alebo vám môžeme vypracovať projekt na mieru. Štýl našich domov môže byť moderný, tradičný alebo aj škandinávsky, podľa individuálnej preferencie zákazníka.

Naše technológie

V našich štandardoch ponúkame striekanú izoláciu, podlahové vykurovanie a tiež možnosť fotovoltaickej elektrárne. V prípade záujmu je možné ovládanie podlahového vykurovania pomocou aplikácie a tiež možnosť tepelného čerpadla. Mnoho našich zákazníkov nemá možnosť pripojiť sa ku kanalizácii, a preto sú napojení na žumpu.

FTV-kopcany
Web šablóna

Nízkoenergetický štandard

Naše domy ponúkajú nízku spotrebu energie a zároveň žiadnu údržbu. Tieto vlastnosti spoločne tvoria ideálnu kombináciu pre pohodlný a ekologický život vo vašom novom domove. Pokiaľ chcete zistiť viac o nízkej spotrebe energie a ďalších aspektoch nízkoenergetického štandardu, pozrite sa na naše možnosti skladby stien.

Dodržiavame dohodnuté termíny

Dohodnuté termíny sú pre nás záväzné a snažíme sa ich dodržiavať vždy a za každých okolností. Považujeme ich za kľúčový prvok nášho profesionálneho prístupu k výstavbe, pretože presný časový plán umožňuje našim zákazníkom plánovať a spoliehať sa na dokončenie ich projektu včas.

Vzorový dom Slávkov

Transparentná komunikácia a informovanie zákazníka

Naším záväzkom je zabezpečiť, že počas výstavby vašho montovaného domu, budete priebežne informovaní, porozumiete každej fáze procesu a budete oboznámení s celým priebehom. Veríme, že otvorená komunikácia a kvalifikované poradenstvo sú kľúčové pre úspešnú a bezproblémovú realizáciu, a preto pre nás poskytovanie všetkej potrebnej podpory má najvyššiu prioritu.

Ukážky našich montovaných nízkoenergetických domov